Remote beheer

De verdiensten met criminaliteit op internet overstijgen op dit moment die van de drugshandel en de risico’s voor de criminelen zijn stukken lager. Natuurlijk heeft u een goede virus en malware bescherming die u controleert of laat controleren op correcte werking, maar….

Dagelijks worden er nog gaten, achterdeurtjes en andere onvolkomenheden gevonden in de software die u gebruikt. Microsoft, Adobe, Java en vele anderen spannen zich in deze gaten snel en goed te dichten. Het enige wat u moet doen, is deze updates van Uw software ook inderdaad toepassen en wel op korte termijn. Hoewel u natuurlijk prima in staat bent om zelf dagelijks het net af te speuren naar voor u relevante informatie, kunt u er ook voor kiezen dat door onze professionals te laten doen. Wij zorgen ervoor dat u optimaal beveiligd en bij de tijd blijft.

monitor

Wij installeren een klein stukje software op uw PC’s en servers, waardoor onze professionals de PC kunnen bijwerken, alsof zij er zelf achter zitten. U kunt gewoon meekijken wat er gebeurt. De besparing van reiskosten en het heen en weer lopen tussen de PC’s is enorm. Bovendien kan het onderhoud ook plaatsvinden buiten uw normale werktijden.