Goed onderhouden Software geeft optimale bescherming

 

Heeft u de laatste update geïnstalleerd?

Dat een Update belangrijk is heeft uitgebreid in de media gestaan. Het niet op tijd herstellen van foutjes in het besturingsprogramma geeft de Hacker bij u de mogelijkheid in te breken met alle gevolgen van dien.

Zorg ervoor dat u het heft in eigen hand houd en laat uw computer(s) onderhouden zodat u altijd up-to-date bent. Een serviceabonnement bij SHAPE geeft u die garantie.

 

Heeft u ook een uitmuntende beveiligingsprogramma geïnstalleerd?

Die naast de Firewall zorgt voor een optimale bescherming tegen Virussen, Malware, D.N.S. (Domain Name System) en daarnaast ook zorgt voor een adequate Identiteit Bescherming.

Webroot is een beveilingssuite, die centraal door SHAPE beheerd wordt, een abonnement geeft de zekerheid van een beveiliging volgens de laatste normen.
SHAPE beveelt voor particulieren BullGuard aan en geeft u de mogelijkheid deze 30 dgn op proef dit programma te testen.

 

Heeft u ook een betrouwbaar Back up programma geïnstalleerd?

Met een abonnement van SHAPE, wordt er iedere nacht (of vaker indien nodig) een back-up gemaakt naar onze servers in Nederland. Zowel het versturen als de opslag is encrypted en U heeft verschillend kopieën van verschillende dagen.

Met een gemaakte back-up en de hulp van SHAPE kan uw server snel weer worden hersteld waardoor het leed tot een minimum wordt beperkt.

Een programma voor een losse computer is maatwerk. SHAPE kan u hierbij adviseren en bijstaan